Cursussen

Op dinsdagavonden van 20.00 uur tot 22.00 uur worden herhalingslessen georganiseerd voor leden van de vereniging. Bij voldoende animo organiseren we ook nieuwe cursussen voor geïntereseerden. Neem daarvoor contact met ons op. 

cursussen-header.png

Ons aanbod herhalingscursussen

Ook voor nieuwe cursussen!

Basis Opleiding EHBO en Reanimatie
Het streven is om jaarlijks een nieuwe basis opleiding EHBO en reanimatie te organiseren.
Helaas is het alleen mogelijk de opleiding door te laten gaan, als er voldoende belangstelling is.

Tijdens de opleiding wordt aandacht besteed aan levensreddende handelingen zoals, reanimatie maar ook het aanleggen van verbanden wordt uitvoerig geoefend.De nadruk van deze opleiding ligt op de praktijk.

De kosten van de aanvraag voor een nieuwe opleiding bedraagt voor particulieren €175,- en  voor bedrijven €225,- dit is incl. examenkosten, opleidingskosten, materialen, en dergelijke.

Interesse?

EHBO aan kinderen
Bij voldoende belangstelling zal de EHBO vereniging weer een opleiding EHBO aan kinderen starten.Deze opleiding is met name bedoeld voor (groot)ouders en anderen die regelmatig met kinderen te maken hebben. De cursus duurt 5 dagdelen (afhankelijk van de belangstelling: overdag of ’s avonds).

Interesse?

EHBO bij sportletsels
De EHBO vereniging kan bij sportverenigingen voor begeleiders, ouders en de oudere spelers een opleiding EHBO bij sportletsels verzorgen.

Interesse?

BHV
Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om medewerkers die al in het bezit zijn van een BHV-diploma,een verkorte opleiding EHBO en reanimatie te laten volgen.

Interesse?

over-header.png