Instructeurs gezocht

Wij zoeken Eerste Hulp instructeurs!!

instructeur-eerste-hulp.jpg

Eén van onze instructeurs bereikt komend jaar de pensioengerechtigde leeftijd waardoor wij op zoek zijn naar één of meerdere Eerste Hulp instructeur(s). Indien u gecertificeerd bent als Eerst Hulp instructeur door het Oranje Kruis, dan zijn wij op zoek naar u om de herhalingslessen van onze leden te verzorgen incl. AED training.

Ook indien u nog geen instructeur bent maar dat wel graag zou willen worden, dan kunt u via onze vereniging de instructeurs opleiding volgen waarbij een groot deel gesubsidieerd wordt. Daar zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Of misschien volgt u al de cursus tot Eerste Hulp instructeur maar nog op zoek bent naar een vereniging waar u uw kennis mee wilt delen, ook dan houden we ons aanbevolen.

Heeft u interesse om ons te helpen bij onze zoektocht, laat dan svp een bericht achter via het contactformulier